Nyheter juni/juli

Styrelsens ansvarsområden

I samband med att vi har en ny styrelsemedlem så har vi omfördelat våra ansvarsområden en del. Här är den nya fördelningen:

 • Medlemsärenden/nya medlemmar/renovering/aviseringar:
  Nina Randone och Joy Phoomart
 • Ekonomi/försäkringar: Nina Randone och Arvid Olovsson
 • Fastighet/drift/underhåll/felanmälningar/IT och bredband:
  Thomas Axelsson och Thomas Svensson
 • Mark och trädgård/trivsel/sophantering:
  Joy Phoomart och Michaela Mårtensson
 • Trivsel och säkerhet: Michaela Mårtensson och Thomas Axelsson
 • Parkering och släp: Thomas Axelsson och Thomas svensson
 • Information/Pulpetenbladet/webbsida: Thomas Svensson och Nina Randone
 • Nycklar: Arvid Olovsson
 • Lokalen: Michaela Mårtensson och Joy Phoomart

Vill ni veta mer om styrelsens arbete kan ni läsa här.

 

Protokoll från årsstämman

Här kan ni läsa senaste protokollet från stämman i maj 2017.
Stämma 2017

 

Brandsäkerhet

Vi vill påminna alla att kontrollera sina lägenheter så att det finns fungerande brandvarnare på alla våningar. Det är lägenhetsinnehavaren som ansvarar för skötsel och underhåll av brandvarnare. Styrelsen har köpt in ett antal brandvarnare om någon skulle sakna. Kontakta i så fall en styrelsemedlem eller skicka ett email till pulpeten@gmail.com. Mer information och tips om brandvarnare och brandsäkerhet finns på Storstockholms Brandförsvars hemsida.

 

Grillning – säkerhet och tips

Vi hänvisar till brandförsvarets rekommendationer vid grillning på uteplats och balkong.

grill

Grovsoprummet öppet 4/7

Sista chansen innan semestrarna att slänga er grovsopor. Nästa öppettid blir i början av september.

 

Trädgårdsskötsel

klippa-hack

Vi påminner vänligt att det är lägenhetsinnehavarens ansvar att klippa häckar och buskar på och runt den egna tomten samt att hålla bort ogräs på både framsida och baksida runt tomten. Ta gärna ett varv och se över hur det ser ut runt er tomt både för den allmänna trivseln i området och säkerheten.

Vi skickar också ett stort tack till er som hjälpt till att klippa gräset i området. Vi uppskattar det och ser gärna att fler hjälper till. Åkgräsklipparen står i förrådet vid nedre soprummet och styrelsemedlemmar har nyckel att låna ut. Motorgräsklippare finns i det allmänna förrådet som alla har nyckel till. Hojta om det behövs bensin eller olja eller spara kvitton så får ni ersättning.

 

Släp och bokningskalender

Tack vare större efterfrågan att låna släpet och för att undvika dubbelbokningar eller liknande situationer så kommer vi från och med nu att använda bokningskalendern på hemsidan även för släpet. Så numera är bokningar för lokalen, släpet samt styrelsemöten och föreningens aktiviteter samlade på en och samma kalender. För att boka släpet skickar ni som vanligt ett email till pulpeten@gmail.com och för att boka lokalen skickar ni ett sms till Michaela i 61:an, 070-7282488.

Man kan boka släpet för en dag i taget.

 

Vad jobbar styrelsen med just nu?

 • Uppdateringen av underhållsplanen är så gott som klar
 • Stadgarna ses över närmare med start i augusti
 • Mindre åtgärder av lekparker och parkbänkar är klara. Nu ser vi även över om lekutrustningen kan målas och vi kommer inom kort byta ut och fylla på mer sand i sandlådorna och under lekställningarna.

 

Glad sommar!

Till sist vill vi önska alla en glad sommar. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller förslag.

Hälsningar styrelsen,
Nina, Arvid, Thomas S, Thomas A, Michaela och Joy