Lokalen

Brf Pulpeten har en trevlig samlingslokal på Lärjungevägen 143. Lokalen kan användas till kalas och andra aktiviteter. Där finns även ett pingisbord som får användas i mån av tillgänglighet.

Utnyttja möjligheten att använda vår fina lokal!

Lokalen som rymmer ca 30-40 personer är perfekt till kalas och andra sammankomster med dina vänner. Där finns stolar och bord, porslin, bestick och glas, litet pentry för enklare matlagning finns med ugn, två kokplattor, micro och kaffebryggare.

Lokalen bokas genom Emma.
Mejla till: pulpetenlokal@gmail.com

Avgift för att hyra lokalen:

Medlemmar i föreningen:
300 kr/ dag
500kr/ helg

För utomstående:
1000 kr/ dag
1500kr/ helg

Avgiften för bokad lokalhyra läggs till på kommande avgiftsavi.

Åldersgränsen för att hyra lokalen är 20 år samt att ingen alkohol får serveras eller förtäras i lokalen för ungdomar under 20 år.

Lokalen hyrs inte ut på storhelger såsom valborg, påsk, midsommar, jul och nyår.

En extra avgift på 500kr tas ut vid underkänd städning eller vid skadegörelse och liknande. Godkänd städning av lokalen inkluderar: dammsugning, torka golv, städa toaletter, torka av bord och stolar, ställa tillbaka bord och stolar på sin plats, disk och rengöring av kök. Städmaterial finns i städskrubben bredvid toaletterna. Har uteplatsen använts ansvarar man också för att städa upp där och plocka upp fimpar. Lokalansvarig godkänner lokalens skick, ser om något saknas eller gått sönder och avgör om du blir betalningsskyldig.

Tänk på och visa hänsyn till våra grannar som bor bredvid lokalen genom att hålla ner ljudnivån efter kl. 22.

För barn som lånar lokalen gratis till pingis och dyl. är det deras föräldrar som är ansvariga för att lokalen lämnas städad när barnen är färdiga. Föräldrar ansvarar för att ställa ut pingisbordet samt plocka undan det. Målsman hämtar nyckel eller ansvarig låser upp lokalen. Alltid under målsmans uppsikt.

Hur man bokar lokalen i tre steg:

1. Klicka på webblänken till vår bokningskalender för att se om lokalen är ledig det aktuella datumet. Bokningsförfrågan skall inkomma senast 5 dagar innan avsedd händelse.

2. Boka lokalen genom att mejla följande information: namn, adress, datum och tid då ni önskar hyra samt vilken form av tillställning ni avser hålla.
Mejla till: pulpetenlokal@gmail.com

3. Lokalansvarig ger information om hämtning och återlämning av nycklar.