Föreningen

BRF Pulpeten är en bostadsrättsförening med 71 lägenheter med radhuskaraktär. Adressen är Lärjungevägen 1 – 141, Vendelsö i Haninge kommun.

Storleken på bostäderna varierar från tvåor till femmor. Inom området finns två lekplatser, en för de mindre och en för de större barnen. I vårt föreningshus finns tvättstuga samt gemensamhetslokal med kök som kan bokas av medlemmarna till kalas och andra aktiviteter. Här finns också ett pingisbord att nyttja.

Brf Pulpeten ligger nära förskolor och skolor, Haninge C, flera stormarknader samt det bästa av allt, fina naturområden! Tyresta Nationalpark med Nationalparkernas hus ligger endast ett par kilometer bort. På gångavstånd finns Ramsjön med bad både från strand och klippor och nästgårds finns Drevviken med flera badplatser. Skärgårdsmetropolerna Dalarö och Gålö med härliga havsbad ligger i närområdet. Bussar dit utgår från Haninge C.

Bra kommunikationer till Stockholm och närområdena finns, närmaste hållplater är Mårtensberg, Djurgårdsvägen eller Klenavägen.