NYHETER JULI

GROVSOPRUMMET 

Öppettiderna för grovsoprummet, två tisdagar i månaden mellan 19:00-19:30.
Öppettiderna för juli gäller:
Tisdagen 5/7, 19:00-19:30
Tisdagen 19/7, 19:00-19:30

Tänk också på att inte fylla våra vanliga soprum med sånt som ska källsorteras. Kartonger slänger vi tex i grovsoprummet eller bryter ner och tar till källsorteringen. Kartonger som slängs i grovsoprummet behöver brytas ned och plattas till för att inte ta för stor plats. Tack!

RENOVERING AV BALKONG STOLPAR & MÅLNING AV RÄCKEN

Just nu pågår en renovering och uppfräschning av stolparna till balkongerna till vissa tvåor i området. Detta medför att arbete kontinuerligt under sommaren kommer att pågå på utsidan och baksidan av de lägenheter som det gäller. Under tiden kommer också att räckena som byts ut i samband med detta att målas.

Trevlig Sommar!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen