Nyheter Februari

Luftning av element

När det är så här kallt ute är det bra att elementen inomhus fungerar på bästa sätt. Kanske behöver man lufta sina element. Styrelsen har köpt in några luftningsnycklar om man behöver låna. Se till att avsluta luftningen så fort det kommer ut vatten. Tycker man att något element är för varmt så kan man skruva ner temperaturen på termostaten och vise versa. Vill man vädra är det viktigt att stänga av värmen i rummet och stänga dörren till andra rum. Vi betalar gemensamt för värmen. Vi kan också meddela att vi arbetar med Driftec angående värmen i området och jobbar med en åtgärdsplan.

Bildresultat för luftningsnyckel

Här kan ni se hur man luftar sina element:

Grovsoprummet öppet 6 mars

Första tisdagen i varje månad har vi grovsoprummet öppet 19-20, nedre parkeringen. Då kan man passa på att slänga sådant som inte hör hemma i hushållssoporna, komposten eller i källsorteringen. Allt slängs i den stora kontainern. Du kan inte slänga farligt avfall. Läs mer här.

Stäng igen kompostpåsarna

När vi inte sluter till kompostpåsarna ordentligt så rinner innehållet ur och det blir ett lager av gegga i botten på kompostkärlen. När det blir varmare ute kommer det att lukta illa och blir riktigt otrevligt för alla. Se till att bara fylla påsen upp till strecket och ta dubbla påsar om den blir för full eller blöt. Föreningen beställer oc betalar för rengöring av kärlen från SRV men om alla hjälps åt så behöver vi inte göra det lika ofta.

Bildresultat för kompostpåse

Boka in Årststämma tisdag 15 maj, 19.00

Årsstämman är chansen för er som medlemmar att vara med och ta beslut och påverka föreningens arbete och aktiviteter. Vill man att en punkt ska finnas med på dagordningen och diskuteras på mötet kan man lämna in en skriftlig motion senast den 19/3. Är man osäker på hur man skriver en motion så kan man hitta bra hjälp på nätet tex. Motioner kan mailas till styrelsen på pulpeten@gmail.com.

Styrelsen söker även nya styrelsemedlemmar som röstas fram på mötet. Är ni intresserade eller vill nominera någon kan ni kontakta valberedningen, skicka ett email till pulpeten@gmail.com eller lägga en lapp i lådan i lokalen.

Separat kallelse med dagordning och årsredovisning skickas ut till alla medlemmar i april.